Anale seks: hoe doe je het om plezier te voelen.

Wees niet bang voor anale seks! Sommige vrouwen houden er niet van. Maar als je dit soort geslachtsgemeenschap ook wilt proberen. Is het goed dat je weet hoe je je kunt oriënteren om plezier te voelen en geen pijn. Mannen houden er natuurlijk van, maar wij vrouwen vinden het ook leuk, als het goed wordt gedaan!


Hoe anale seks te hebben
Om anale seks te hebben, moet je er allereerst naar verlangen . Om dit soort geslachtsgemeenschap te hebben, moet je kalm en ontspannen zijn. Anders worden de dingen gecompliceerd en in plaats van plezier te voelen, riskeer je pijn en ongemak te ervaren. Zoals u zich kunt voorstellen, vindt anale seks plaats via anale penetratie. Die, door anatomie, geen gebruik maakt van natuurlijke vaginale smering.

De anus is een gevoelig gebied en kan, ondanks wat veel mensen denken, een bron van plezier zijn voor vrouwen. Er zijn vrouwen die ook een orgasme bereiken door anale penetratie . Omdat het gaat om de pubococcygeale spieren en een deel van het lichaam dat rijk is aan zenuwuiteinden. Andere vrouwen begeleiden anale penetratie echter met stimulatie van de clitorisom een ​​orgasme te bereiken. Maar om extase te bereiken, moet je beginnen met een goede smering , misschien met glijmiddelen op waterbasis of siliconenbasis.
Koop een glijmiddel op Amazon, er zijn talloze aanbiedingen! .

Om anale seks te hebben, moet de penetratie voorzichtig gebeuren. Je zou kunnen beginnen door je partner te vragen om de anus te strelen om te ontspannen. Zo kan bijvoorbeeld het inbrengen van een vinger, vóór de daadwerkelijke penetratie. Ook bijdragen aan het ontspannen van de anale sluitspier. De penetratiebeweging wordt dan gemakkelijker en aangenamer. We raden je ook aan seksspeeltjes te gebruiken voor anale seks .

Heel belangrijk, daarom het voorspel: het verlangen aanzetten, zelfs met een flinke dosis kussen . Bereiden we ons fysiek en mentaal voor om ons over te geven aan fantasieën. Hier, in dit verband, wat advies over andere erotische praktijken om te proberen de relatie nog meer “hot” te maken.

Is anale seks pijnlijk?
Naast een hele reeks sociaal-culturele redenen die ons te lang doen geloven dat anale seks zondig is en vermeden moet worden. Daardoor worden veel vrouwen teruggehouden omdat ze zich afvragen of anale seks slecht is? De vraag vindt geen enkel antwoord. De vrouwelijke anus is beslist minder elastisch dan de vagina, net zoals deze niet wordt begunstigd door vaginale smering. Het kan ook gebeuren dat als u angstig wordt. De samentrekking van de pubococcygeale spieren de anale penetratie complexer en pijnlijker maakt.

Om beter met dit soort relaties om te gaan, moet u zich daarom ontspannen en voor smering zorgen. Als je echt wilt experimenteren met anale seks, stop dan niet bij de eerste paar seconden. Het binnenkomen van de eikel kan het meest vervelende moment zijn, aangezien dit het grootste deel van de penis is. Wanneer dat moment voorbij is, zullen de dingen beter worden en zullen we ons overgeven aan plezier, fysiek en mentaal . Als je ervoor kiest om anale geslachtsgemeenschap te hebben tijdens een rollenspel. Zal er ook de mentale van onderwerping door je partner zijn (ja, hij zal letterlijk gek worden) en zal de erotische fantasie hoog oplopen.

Anale seks kan in verschillende posities worden beoefend om zowel fysiek als mentaal genot te variëren. Het hondje is een van de meest gebruikte en populaire standjes voor anale seks. Deze positie zorgt ook voor stimulatie van de clitoris door je partner of die van jou. Wat het genot natuurlijk enorm vergroot. Om je comfortabeler te voelen, kun je ook op je buik leggen. Of voor degenen die voorzichtig willen beginnen, is de lepelpositie (aan de zijkant) beter, wat de sensaties vermenigvuldigt en geruststelt. Als je daarentegen liever naar je partner kijkt tijdens de penetratie. Ga dan gewoon op hem zitten en dat is alles. Er zijn veel standjes die anale seks bevorderen,

Houdt anale seks alleen van mannen of ook van vrouwen?
Een op de drie mannen heeft regelmatig anale seks . Als je het wilt proberen, zal je partner zeker in de wolken zijn. En hun fantasieën de vrije loop kunnen laten . Ook omdat anale omgang voor mannen fysiek gezien een moment van puur genot is. De anale sluitspier is smaller dan de vagina, waardoor de penis meer samengedrukt wordt en het genot intenser. In feite, vrouwen graag anale seks ook veel .

Niet alleen voor de fysieke sensatie, die een gevoelig gebied zeer dicht bij de G-spot en de zenuwuiteinden van de clitoris activeert. Ook omdat het ons een heel kwetsbaar gevoel geeft en een veel voorkomende sfeer van erotiek activeert: die van dominantie-onderwerpingsrelaties.. In werkelijkheid zijn er veel standpunten voor het hebben van anale seks . En niet alle hebben betrekking op dominantie van de kant van de partner. Maar ongeacht de positie.

Als uw partner weet hoe hij zich moet gedragen, zal hij niet alleen enorm veel plezier beleven.
Maar als anale seks niet jouw ding is…Voel je dan niet gedwongen om het alleen te doen om de fantasieën van je partner te vervullen! Je zou het risico lopen pijn te voelen en je vernederd te voelen door deze oefening. Die vereist is in plaats van je medeplichtig en erg ontspannen te voelen. In ieder geval moet u weten dat u niet de enige bent. 50% van de vrouwen zegt dat ze niet van anale seks houden!

Waarom is anale seks zo taboe?
Het is altijd een onderdeel geweest van menselijke seksualiteit.
Zowel in Griekenland als in het oude Rome maakte anale seks (ook wel sodomie genoemd) deel uit van het onderwijs. Het was een manier waarop de leraar zijn kennis aan de student kon doorgeven.


Anale seks krijgt sinds de middeleeuwen een negatieve connotatie,

om voor de hand liggende religieuze redenen. Het omvat niet alleen het gebruik van een lichaamsdeel dat bedoeld is om uitwerpselen te verwijderen, maar het heeft ook geen reproductieve functie. Bovendien wordt het beoefend door dieren en homoseksuele stellen.
Om al deze redenen werd anale seks eeuwenlang beschouwd als een afwijkende en onnatuurlijke praktijk, zelfs bij wet verboden.
Zelfs vandaag de dag blijft het idee van vuile en immorele anale seks bestaan ​​in de collectieve verbeelding. Dit idee weerhoudt ons er in veel gevallen van om vreedzaam anale seks te proberen of het zonder schuldgevoel te ervaren.

Anale seks en schoonmaken

Het schoonmaken van het anale gebied (evenals de andere geslachtsdelen) is belangrijk. Maar overdrijf het niet: de anus moet één keer per dag gewassen worden, bij voorkeur na het poepen. Gebruik gewoon een mild zure zeep, niet geurend of agressief.
Voor anale geslachtsgemeenschap is het niet nodig speciale voorzorgsmaatregelen te nemen. Het is echter beter om de darm vrij te maken (maar zonder een klysma te doen!) En de plek goed te wassen met water en zeep. Zelfs na anale geslachtsgemeenschap is het het beste om interne irrigaties te vermijden.

Anale seks: risico’s en voorzorgsmaatregelen, opgelet!
Het eerste dat u moet vermijden, zijn brute en ongesmeerde penetraties. Omdat deze microwonden of bloedingen kunnen veroorzaken die niemand zou willen hebben. Het is in feite essentieel om uw partner te blokkeren of te waarschuwen als u zich ongemakkelijk voelt. En / of als u pijn ervaart, om schade te voorkomen.
Bovendien bestaat het risico van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen bij anale seks , evenals bij alle geslachtsgemeenschap.
Het is daarom erg belangrijk om een condoom te gebruiken.

Ook al zijn er geen problemen met de conceptie, aangezien het rectumslijmvlies bijzonder kwetsbaar en poreus is. Vermijd de overgang van anale naar vaginale penetratie: de ziektekiemen in het rectum kunnen een vaginale infectie veroorzaken. Als je wat advies wilt, neem dan samen een douche. Verwissel het condoom en ga door met je nacht van vuur. Laat u inspireren door deze standjes om de liefde onder de douche te bedrijven