Doggy style

Doggy style is een van de eenvoudigste en meest populaire Kamasutra-posities. Geliefd bij zowel vrouwen als mannen vanwege zijn dierlijke connotatie. Voor ons vrouwen vertegenwoordigt het een uitstekende positie voor het bereiken van een orgasme , gegeven door het bereiken van een diepere penetratie.

De doggy-positie is de positie die de maximale stimulatie van de G-spot mogelijk maakt. De laatste jaren is het een van de favoriete posities geworden voor stellen die op zoek zijn naar plezier. Laten we eens kijken naar deze positie vol erotiek en emoties.

Hoe doggy style te doen
Het is een positie die de meeste romantici zelden leuk vinden. Tijdens doggy style is het ingewikkeld om kusjes of blikken uit te wisselen, hoewel niet onmogelijk. De vrouw zit op handen en voeten en de man zit achter haar, op haar knieën, met haar benen min of meer gebogen, afhankelijk van hoe haar partner de hare spreidt: hoe breder ze zijn, hoe meer ze zal moeten zakken. De man penetreert de vrouw die haar bij de heupen vasthoudt.

Hoe voelt het tijdens doggy style
De sensaties zijn intens omdat de penetratie diep is en het punt van stimulatie bereikt. Penetratie kan ook aan de zijkanten van de vagina, aan de bovenkant of aan de onderkant worden gedaan, afhankelijk van de penetratiehoek.

Voordelen:
De man kan eenvoudig toegang tot de clitoris krijgen met zijn hand of met een clitoris zuigen seksspeeltje tijdens de penetratie. Voor het het verhogen van het plezier en genot. Zijn handen kunnen het hele lichaam van de partner strelen . De doggy style is daarom de ideale stand voor een meervoudig orgasme, vaginaal en clitoraal. Het stelt ons ook in staat om onszelf gemakkelijker te laten gaan. Om onszelf over te geven aan ons eigen plezier. Zonder ons zorgen te maken over de uitdrukkingen die de ander op zijn gezicht kan waarnemen. Zonder de directe blik concentreer je je meer op je opwinding, zonder afgeleid te worden of in verlegenheid gebracht door de blik van de ander.

Nadelen:
Als de man te krachtig is, kan de vrouw pijnlijke armen krijgen.Of zelfs haar evenwicht verliezen. Vooral als de partner niet weet hoe hij het ritme, de intensiteit en de diepte goed moet beheren.
Waarschuwing: penetratie kan soms pijnlijk zijn voor de partner en te brutaal.

Stereotypen over de hondenpositie
De doggy is een positie die veel kritiek heeft gekregen: sommigen benadrukken het dominante / gedomineerde karakter, anderen spreken van het beestachtige aspect ervan. Natuurlijk neemt de man de situatie in handen, maar het is ook een standpunt dat bereikt wordt met medeplichtigheid van de twee partners en waarbij het hele lichaam betrokken is.
Bovendien kan de vrouw dankzij deze positie en de diepe penetratie die daarop volgt, met veel plezier de G-spot bereiken .